Overrask en du holder af med en Eliza gavekurv

Siden 1990'erne har Eliza Chokolade været den førende leverandør af gavepakninger til detailhandel og convenience. Vi producerer selv langt det meste af indholdet i vores gavekurve på fabrikken i Viby.

Elizas innovationsafdeling og produktion er drevet af passionerede chokolade-eksperter – med stor nysgerrighed, kreativitet og faglig knowhow. Derfor bestræber vi os på at overraske modtagerne af vores gavekurve med unikke chokoladeoplevelser. Et godt eksempel på det er vores Chokolade-dragerede dessertkugler med fyld – vores innovative signatur-serie, som findes i de fleste gavekurve. Her kombineres to komplicerede teknikker (støbning og dragering). Det giver overraskende smagssammensætninger og nye typer af fyld.

Al pakning af vores chokolade foregår direkte på vores fabrik og ved håndkraft. Derfor er vi helt frie til kreativt at sammensætte interessante gavekurve og højtidsaktuelle specialpakninger.

Helt i Elizabeths ånd lægger vi stadig stor vægt på indpakningen af alle vores chokoladeprodukter. For indpakningen er jo med til at vække nysgerrighed og sætte forventninger – så den er faktisk en del af den samlede chokoladeoplevelse!

Synes du også pengetelegrammer er kedelige?

Som noget helt nyt har Eliza udviklet et chokoladetelegram. Udtrykket på pladerne skifter fra konfirmation til bryllupstema. Når du åbner telegrammet er der plads til at lægge penge i og skrive en personlig hilsen. Kortene kan også bruges til medarbejdergaven eller fødselsdagen, hvor du ønsker en mere spændende indpakning af det købte gavekort.
Find gavekortene i udvalgte Føtex eller Bilka butikker.
Ved større ordre med specialtekst til eksempelvis julegaver sendes en mail til: kontakt@elizachokolade.dk

Tilbage til toppen