Lakridskugler og mandler

Lækre mandler og lakridser i mange varianter

Hos Eliza Chokolade er vi leverandør af et stort udvalg af chokoladedrageret lakrids og mandler

Lakridser

Hos Eliza Chokolade har vi søde og salte lakridser i vores sortiment. Lakridserne overtrækkes enten med mælkechokolade, mørk og hvid chokolade eller karamelliseret hvid chokolade i vores gamle kobberkedler.

For det rette smagsmæssige og æstetiske finish ruller vi dem i pulver lavet af frysetørrede frugter, kakao, rålakrids eller lakridsgranulat.

Mandler

For optimal smag og sprødhed bruger vi specialristede mandler. Ligesom med lakridserne drageres de med enten mælkechokolade, mørk og hvid chokolade eller karamelliseret hvid chokolade. Til sidst ruller vi også mandlerne i pulver lavet af frysetørrede frugter, kakao, rålakrids eller lakridsgranulat.

Lakridskugler og mandler fra Eliza Chokolade kan efter ønske pakkes i bøtter og ståposer af forskellige størrelser.

Frysetørret frugt- og lakridspulver

Hos Eliza Chokolade bruger vi forskellige typer frysetørret frugtpulver og lakridspulver for at give vores produkter en flot finish og smag.

Vores lakridsgranulat er fremstillet ved en særlig slow cook-proces. Rødderne er først kogt i fire timer. Dernæst følger en grundig filtrering, inden mange timers afkogning fuldender processen. Det færdige granulat har en dyb, intens lakridssmag, som vi kender fra de gode gamle dage.

Lakridspulveret, vi bruger, er fremstillet af rødder fra Usbekistan. Pulveret smager sødt og mildt. På grund af det lave indhold af glycyrrhizinsyre er produktet særligt velegnet til dragering.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.