Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 13 00 01

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Velkommen til Eliza Chokolade.

Eliza har produceret chokolade af høj kvalitet siden 1936. Vi prøver altid at handle de bedste priser og råvarer hjem, så vi kan tilbyde vores kunder nogle gode og konkurrencedygtige priser. Vi anvender stadig de originale opskrifter fra 1936 i vores produktion, og i tidens løb har vi løbende tilføjet nye varianter til vort sortiment. 

Chokoladerne har dog alle det til fælles, at de er fremstillet af de fineste råvarer. Vores mørke chokolade indeholder 70 % kakao, og vi bruger udelukkende vores egen hjemmelavede trøffel, foruden den fine smag af ren likør. Vores produkter er ikke tilsat konserveringsmidler, da det er vores fineste opgave altid at sælge frisklavede chokolader, der er smagfulde og sprøde - naturligvis.

Med ingredienser som marcipan, nougat, nødder, diverse frugter, likører og mange andre lækkerier at vælge imellem, vil De have rig mulighed for at finde Deres egen favorit. Eftersom alle stykker er håndlavet, er hvert enkelt stykke chokolade noget for sig. Vi laver naturligvis de specialiteter der hører sig til ved de forskellige højtider. 

Eliza Chokolade har været i familien Perto siden 1981, hvor Ingeborg Perto købte butikken på Åboulevarden 43 i Århus. Niels Perto gik i lære som chokolade- og konfektureassistent hos sin mor i 1995 og blev udlært i 1999. I 1997 blev Niels`s kone Winnie Perto blev ansat i butikken.

Eliza Chokolade har uddannet flere assistenter igennem årene, da uddannelsen blev lukket ned i 2006 havde vi vores sidste elev med til afgangsprøven.

I starten af 1998 flyttede vi butikken til Frederiksgade 24 i Århus, til en stor flot butik med åben produktion, her producerede vi også is. Vi valgte at flytte produktion til et lokale i Harlev J, men da lokalet alligevel blev for småt efter ca. 1 år, valgte vi at flyttede det hele til større produktions lokaler på Birkegårdsvej i Hasselager, i takt med virksomhedens vækst er vi endnu engang flyttet til større lokaler på Jens Juuls Vej 40, Viby, hvor vi er i dag.

Fra at være en lille butik i midtbyen, er vi nu vokset til en virksomhed med 40 ansatte. Vi producerer stadig luksus chokolade, luksus flødeboller og specialiteter efter de gode gamle opskrifter. Der ud over producerer vi specialvarer til supermarkeder og tankstationer i hele Danmark.


På Jens Juuls Vej 40 har vi åbnet en butik med fabriksudsalg, hvor vi sælger ud af vores lækre produkter.

Vi støtter Næsjonaldag