Chokolade

Vi vil skabe smagsoplevelser

Hos Eliza Chokolade har vi et bredt sortiment inden for fyldte chokolader, marcipanstykker, chokolade- og marcipanbarer, creme- og peanuttærter. For alle vores produkter gælder det, at vi har fokus på høj kvalitet, gode råvarer og enestående smag.

Chokolade

Chokoladen er hovedingrediensen i alle vores produkter. Vi bruger altid god mørk chokolade med minimum 70% kakaotørstof og mælkechokolade på minimum 30%.

Med en minutiøs temperering sikrer vi, at chokoladen får et sprødt knæk og en smuk blank overflade.

Marcipan 

Marcipan er en stor del af vores produkter – og derfor er smagen og kvaliteten selvfølgelig i centrum.

Den vigtigste grundingrediens er valencianske mandler. De sikrer en karakteristisk marcipan med en fin og ren smag, som spiller perfekt sammen med chokoladen i vores produkter.

Cremer og fyld

Hos Eliza Chokolade koger vi selv cremer og fyld til chokolader og barer helt i respekt for det gode håndværk. Vi er nemlig meget optagede af at skabe smagsoplevelser, som skiller sig ud. Og det gør vi bedst, når vi selv står for produktionen.

Råvarernes kvalitet er essentiel. Vi bruger blandt andet god dansk smør og fløde i vores cremer og fyld samt andre råvarer af høj kvalitet, som fx frysetørrede bær og rålakrids.